вівторок, 31 травня 2011 р.

Про фест...

28 - 29 травня 2011
відбувся спортивно-розважальний фестиваль
ДНІ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ " ФІЗКУЛЬТ - ПРИВІТ!"
(Київська набережна,майданчик біля Драмтеатру)

Метою фесту було залучити якомога більше людей до здоровго способу життя,
активного відпочинку. Також на меті було показати різноманітність гуртків та спортивних секцій Ужгорода.

Програма була складена з урахуванням різних вікових категорій.Для початку в суботу(28.05.2011)була загальна,легенька розминка, а потім крос (5 кіл навколо майданчика).Згодом люди могли спробувати свої сили у безкоштовних майстер-класах,які проводили досвідчені тренера різних федерацій. Майстер-класи: карате(ЗОФКК),йога(Сегеда Богдана),фітнес,зумба (світова мережа жіночих фітнес клубів Fit Curves),вінь-чун (ЗОФУ),айкідо(ЗОФАС).

Після виснажливих тренувань відбулось Open Air Party від Dj Smoke,Dj Bad Santa.

Наступного дня 29.05. люди мали змогу спостерігати за показовими виступами
молодих та талановитих. Показові виступи були з різних бойових мистецтв,таких як: айкідо,карате,ушу,вінь-чун,бокс,фехтування.Гостями фесту були: пантоміми "Енергія-мім Падіюну",молодіжний центр моди "Твій стиль",команда паркуру,вокалісти,акустичний сет від А.Федорішко(Doping) та В.Лавер (The Symbioz),Dj Bad Santa та Jet Pecks.А родзинкою фестивалю були запальні дівчатка з фаєр шоу.

На мою думку, фестиваль пройшов вдало. Було дуже цікаво на тренуваннях,а також дуже приємно спостерігати за показовими виступами.Сподіювась,що ми стали ще на крок ближче до усвідомлення того,що наше здоров*я у наших руках.Не будьте байдужі до себе і тоді ви не будете байдужі до навколишнього середовища. Все починається з себе.

Спонсори заходу:FitCurves
Fitness shop
Спорт магазин "Спортінвертар"
Гарячие туры - сеть турагенств
ТЦДастор
Райфайзен банк "Аваль"
Поліграфічний центр "Ліра"

ВЕЛИКЕ,ДУже велике спасибі:Каті,Наталі,Брігі за допомогу в організації,Васі,Колі,Кельту Васі,Андрію,Генріетті,Дімі (Jet Pecks) за підтримку та допомогу,Стасу за фото, Томашу за дизайн афіш,тренерам за проведення чудових майстер-класів, Богдані за оформлення банеру,всім учасникам за участь),діджеям за круту музику,Вірі та дівчатам за фаєр шоу



Фотки: http://www.facebook.com/pages/Tramps-Union/209153419111249#!/media/set/?set=oa.228869337124253

http://vkontakte.ru/id25055428#/album-17593208_135946042

видео: http://www.youtube.com/user/JuraDark?blend=2&ob=5#p/u

Немає коментарів:

Дописати коментар